אחרי MRI

דיון מתוך פורום  בריאות השד

05/02/2013 | 13:20 | מאת: לילוש

עברתי הגדלת חזה לפני כ-14 שנים.לפני חמש שנים התגלה גוש שנבדק בביופסיה ונמצא תקין.באולטראסאונד שעשיתי אחרי ממוגרפיה היה כתוב:בלוטת לימפה מסוננת עם סיליקון.הרופאה שלי אמרה שכנראה שהשתל נקרע ואמרה שבספרות המקצועית זה "סערת שלג".עשיתי MRI שהראה שהכל תקין.אך אני לא רגועה כי ראו משהו בלימפה. 1. האם הMRI זו בדיקה אמינה? 2. אם אכן היה משהו בלימפה האם הMRI היה אמור לזהות את זה? או ש-MRI שד לא מגיע לבדוק את הלימפה? מה עלי לעשות מכאן????

לילוש שלום לשאלות ספציפיות עליך אני מציעה ללחזור עם צילומי הMRI לרופאה המטפלת לגבי השאלה הכללית אין צורך לטפל בבלוטות לימפה מכילות סיליקון לפי הספרות הרפואית כיום בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד