פורום בריאות השד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

10/01/2013 | 21:39 | מאת: צילה בר-לב

לד"ר תמי קרני שלום. מזה מספר חודשים יש לי לעתים הפרשה צהובה אוהפרשה דמית מהפיטמה של השד הימיני. השדים שלי מלאות בציסטותואני מקבלת כל יום 0.5 מיליגרם של כדור הורמונלי - אסופרם, שמכיל אסטרוגן בלבד (כרתו לי מזמן את הרחם). הממוגרפיה היתה תקינה ולאחר שעשיתי אולטרה סאונד עשו לי ניקור. התשובה של התיאור המיקרוסקופי,לאחר בדיקה היתה, שיש לי חומר אמורפי דמי רב וקבוצה בודדת של תאים דוקטלים ללא אטיפיה. לפי תשובת הרופאה המצב תקין. שאלתי היא - האם אפשר להסתפק בבדיקה זו, או שיש לעשות בדיקת MRI ואם אכן היא תקינה - מהי סיבת ההפרשה הדמית. אני ממש מצפה לתשובה מהירה ממך. תודה, צילה בר

צילה בר לב שלום אני חושבת שכדאי להתקדם עם הבדיקות ולברר מה סיבת הדמם המקובל כפי שעשו לך ממוגרפיה וUS אם הבדיקה הציטולוגית תקינה לפעמים יש צורך גם בMRI לפעמים לא אנא חיזרי לכירורג/ית לקבלת המשך החלטות בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד