זקוקה דחוף לעזרה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

14/12/2012 | 00:26 | מאת: דידי

יש לי תינוק כבן 4 חודשים ואני מניקה לפני כשבועיים התחלתי לחוש בזמן הנקה מעין צריבה לא יחסתי לזה חשיבות רבה מלבד שימוש במשחת לנסינו עד שהגעתי למצב בו לא יכולתי להניק עקב דימום וכאבים פניתי ליועצת הנקה שאמרה וכנראה יש לי פטריה או חיידק והפנתה אותי לרופא הרופא נתן לי פוסידין קרם ודקטרין אורל ג'ל עזר אבל לאחר יומיים התפתחה דלקת עם חום גבוה הנני מקבלת אנטיביוטיקה צפוויט פורטה 2כדורים 3פעמים ביום לאחר כיום מהופעת הדלקת נוצרה לי סביב הפטמה כמין בליטה שטוחה מעט מצולקת מאוד כואבת ואני מאז ממש ממש לא יכולה להניק אשמח אם תעזרי לי בהקדם אני פשוט ממש סובלת האם רופא משפחה יוכל לעזור?פשוט לא הצלחתי להשיג תור קרוב לכירורג שד תודה דידי

דידי שלום אני מקווה שבנתיים הוקל לך או הצלחת לפגוש כירורג/ית בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד