כאב בשד שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות השד

01/10/2012 | 23:09 | מאת: ..דואגת..

בת 37 אני שנה לאחר לידה, מניקה במשך השבועיים האחרונים כאבים בשד שמאל, תוך כדי הנקה וגם ללא הנקה כאב דוקר. רגישות גדולה בפטמה, במישוש ( מלווה בכאב )חשתי בכדורים קטנים מסביב לעטרה. ממשיכה להניק גם משד זה.לפני כחצי שנה נבדקתי על ידי כירוג שד בעקבות גוש ולדבריו הכול תקין( גוש בצינורות החלב). הפעם התחושה במישוש שונה מספר כדורים והכאבממושך ומתעצם במגע. לתשובתך המהירה אודה.

דואגת לפי תאורך יכול להיות שיש בעיה כמו דלקת אני מציעה שתגשי שוב לבדיקה כירורגית בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד