ביופסיה כירורגית

דיון מתוך פורום  בריאות השד

27/09/2012 | 01:58 | מאת: דליה

שלום, יש לי מספר שאלות- 1. עברתי ביופסית מחט לפני כחודש והאיזור עדיין רגיש, גם יש לי כאבים מדי פעם ללא קשר למגע באיזור. האם זה נורמלי? 2. אני מנסה להרות והומלץ לי לעבור ביופסיה כירורגית בעקבות הממצאים של הבדיקה המיקרוסקופית- breast tissue with prominent sclerosing adenosis involved by atypical apocrine metaplasia /adenosis אני לא יודעת באיזה תכיפות אוכל לעבור את הניתוח. האם אפשר לעשות אותו גם בתחילת הריון? 3. האם קיים זמן החלמה אחרי הניתוח? האם אצטרך ימי מחלה? תודה

דליה שלום השיקול לעשות ביופסיה כירורגית נעשה ע"י כירורג/ית השאלות מתי , מה המהלך אחרי הניתוח, זמן החלמה וכו הם פרטים אשר המנתח/ת צריכים להסביר לך במפגש ההכנה לניתוח. כמו כן כדאי שהכירורג/ית יבדקו את מקום הפצע של הביופסיה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד