שאלות מתוך לחץ

דיון מתוך פורום  בריאות השד

09/09/2012 | 16:01 | מאת: מורן

שלום רב, אני בת 29, יש לי מזה זמן רב כאבים בשד. בהתחלה לא ייחסתי חשיבות מאחר וחשבתי שזה דו צדדי ומתגבר במחזור. בזמן האחרון שמתי לב שמדובר בכאב חד מאוד בשד שמאל, שמתגבר מאוד במחזור ויורד בסיומו, אך עדיין אם אני לוחצת על המקום יש כאב גם בלי מחזור. במישוש אני לא מרגישה גוש. אני יודעת שעליי להיבדק, אבל מאוד מאוד מאוד לחוצה! רציתי רק לקבל כאן "זריקת הרגעה" כדי לא להגיע לחוצה לבדיקה - האם כאבים בשד אחד בגילי (לא עברתי לידות), שמתגברים במחזור אבל כואבים גם בנגיעה ונמצאים רק בשד אחד (הוא קצת יותר גדול מהשני), יכולים להעיד על דברים רבים ולאו דווקא גוש סרטני? תודה!

מורן שלום סרטן שד בד"כ לא כואב. כדי לקבל כדבריך "זריקת הרגעה" תאלצי לגשת לבדיקה כירורגית. בברכת שנה טובה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד