קוריות מסביב לפטמות

דיון מתוך פורום  בריאות השד

27/08/2012 | 18:16 | מאת: סיגל

היי, אשמח לתשובתכם לגבי העניין: אם הייתי בבדיקת סרטן שד שאני מבצעת כל שנה במשך יותר מ - 10 שנים ונאמר לי שהכל בסדר בבדיקות הממוגרפיה והאולטרסאונד אך הרופאה ביקשה לראות את הדיסק על מסך גדול בטענה שיש "קוריות מסביב לפטמות" - מה הדבר אומר? אשמח לתשובתכם :)

סיגל שלום יש רופאי רנטגן המשתמשים במילה קוריות כדי לתאר את הפסים הלבנים אותם רואים בצילום השד יוצאים מאיזור הפטמה כמו רשת כבישים המחלקת עיר לאיזורים. בכל מקרה התאור המוזר הזה לא קשור לחולי. זהו תאור של שד בריא ותקין. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד