פצע על החזה שלא עובר

דיון מתוך פורום  בריאות השד

22/08/2012 | 22:06 | מאת: קרן

שלום אני בת 33 יש לי פצע על החזה למעלה בהתחלה זה נראה כמו עקיצה וגם כאב וגרד,מרחתי משחה נגד דלקות ופטריות זה טיפה עזר וקטן אבל כבר שלושה שבועות שהפצע לא עובר (אמא שלי עברה סרטן השד לפני שנה עשינו בדיקה לראות עם זה תורשתי והתשובה היתה שלילית ) עד עכשיו היתי רגוע היתי בטוחה שזה יעבור יש סיבה להילחץ תודה רבה מראש על התשובה

קרן שלום פצע על השד 3 שבועות לא נשמע כבעיה רפואית רצינית . אם את מודאגת גשי לבדיקה כירורגית או לרופא/ת המשפחה שיסתכלו על הפצע ויחליטו אם יש בעיה או אין בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד