דיי מיואשת ורוצה לקבל תשובה..

דיון מתוך פורום  בריאות השד

14/08/2012 | 17:49 | מאת: נועה

אני אוטוטו בת 17, ואשמח לקבל תשובות ולא לחיות במציאות ורודה.. יש לי חזה בגודל בינוני .. היקף החזה שלי בערך כ91 ס'מ .. וההיקף מתחת לחזה בין 75-80.אני בערך בין מידה B לC. במשפחה שלי , אמא שלי , סבתא שלי ואחיותיה-כולן בעלי חזה גדול.(מידה דאבל די ומעלה..) אני לא רוצה מרוצה מהחזה שלי ושוקלת בהמשך לבצע ניתוח להגדלת חזה .אמא שלי אמרה לי שהחזה שלי יגדל ויצמח לגודל גדול , כייוון שגם החזה שלה התפתח בגיל מאוחר מאוד (17-18 + .. ), אני לא מאמינה כ'כ שיש סיכוי. שאלותיי הן- 1.האם באמת יש סיכוי שהחזה שלי יגדל משמעותית בגילאים האלה? (17 ומעלה.. ) 2.האם בעקבות ירידה במשקל, הגודל של החזה יכול לרדת? ולפגוע בגדילתו ובצורתו הסופית? 3.האם כדאי לי לקחת גלולות? כיוון ששמעתי שהן מגדילות את החזה. בתודה מראש :)

נועה שלום את עדיין בגיל ההתבגרות ולכן צורת וגודל השדיים עכשיו אינם הצורה והגודל בהמשך חייך. לכן המלצתי החמה לחכות עד גיל 20 ואז לגלות כיצד משתנה גופך. גלולות לא יעשו את השינוי השמנה והרזיה משנות את צורת השד וגודלו בקיצור הזמן יעשה את העבודה גם על מבנה השד וגם לגבי חשיבתך והתיחסותך לגופך ולעיקר וטפל בחיים בברכה ד"ר תמי קרני

15/08/2012 | 10:35 | מאת: נועה

מנהלי פורום בריאות השד