סרטן בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

13/08/2012 | 11:41 | מאת: אוסנת

לאימי בת 85 התגלה גידול ממאיר בשד ימין ולאחר ביצוע ביופסיה הוחלט ע"י כירורג שד שהיא צריכה לעבור ניתוח כריתה. אימי לא מוכנה לעבור ניתוח בגיל כזה מה עוד שהיא חולה בלחץ דם ריאתי, סוכרת ולחץ דם. איזה טיפולים אפשר לבצע חוץ מניתוח על מנת שהנגע לא יתפשט לאברים אחרים בגוף והאם לא מסוכן לעבור ניתוח בגיל כזה לאור כל מחלות הרקע. אודה לתשובתכם ויום טוב

אוסנת בוקר טוב צריך לשקול בגילה ובמחלות הנלוות מה הסיכון הגבוה יותר, ניתוח טיפול תרופתי, או לא לעשות כלום. לצורך זה כדאי להפגש גם עם אונקולוג/ית שד ויחד להחליט בברכה ד"ר תמי קרני

16/08/2012 | 07:47 | מאת: אוסנת

אימי החליטה לא לבצע ניתוח האם צריך לעשות את כל הפרוצדורה : בדיקת MRI ובדיקת פטולוגיה לקולטונים

מנהלי פורום בריאות השד