תוצאת בדיקת ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

08/08/2012 | 22:15 | מאת: אילנה

שלום רב אמי בת 62 וקיבלנו היום את תוצאות הממוגרפיה. ממש נשמח אם תוכלו להרגיע או לכוון אותנו. "מבנה רקמת השד הוא בחלקו שומני ובחלקו פיברוגלנדולארי" (שמאל:גושים ברקמה הרכה,נראה גוש אחד :10 מ"מ.מרכזי,מאחורי הפטמה.גבולות הגוש מוגדרים היטב.סמיכות רקמת הגוש נמוכה.נראה לא מוגדר,כנראה שפיר"." ובסוף יש המלצה לבדיקת אולטרסאונד של השד. אשמח אם תוכלו בקצרה להסביר לנו מה זה אומר...תודה רבה מראש!

אילנה שלום משמעות המילים ""מבנה רקמת השד הוא בחלקו שומני ובחלקו פיברוגלנדולארי" אומר שד בעל מבנה רגיל, בריא, נורמלי. שפיר = תקין כלומר ההיפך ממאיר ההפך מסרטן. איך ולמה את רוצה שנרגיע אתכם? בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד