גרד בפטמה

דיון מתוך פורום  בריאות השד

02/08/2012 | 00:10 | מאת: מיטל

שלום רב, אני בת 31 , כרגע עברתי הפלה לפני 10 ימים בשבוע 18. משבוע 12 להריון הרגשתי גירוד פנימי בפטמה הימנית , מן גירוי כזה שאני צריכה לצבוט את הפטמה, פניתי לרופאת עור שמצאה שהכל תקין בעור , פניתי לרופא כירורג שד שראה שהפטמה טיפה בצקתית לעומת השנייה ותקינה לגמרי והוא אמר שזה תקין ונבע השינויים הורמונלים עצביים?, ביצעתי אולטראסאונד שד שיצא תקין והבדיקה של השד הייתה תקינה ללא גושים, לאחר בדיקת הרופא (שביקש לחזור לאחר הלידה..) הגירוי לא פסק , לעיתים פחות ולעיתים יותר והבנתי שזה הגיוני בהריון. אבל - עכשיו לאחר ההפלה , לקחתי כדורים נגד חלב , למרות זאת עדיין יש לי הפרשות חלב - והגירוי בפטמה הוא מאוד חזק, מן תחושה כזו מציקה . הפטמה לא השתנתה לי , אין לי אקזמה או אלרגיה - רק גירוי כזה בפטמה שיותר מציק מתמיד. האם לשוב לרופא הכירורג? האם זה יכול להיות סרטן ,(קראתי על פאגט)...או שזה קשור לשינויים הורמונלים ?

מיטל שלום תני לגוף זמן לחזור לעצמו לפחות למחזור הרגיל הבא לאחר ההפלה. אם לא יחול שינוי בתחושותיך אחרי הוסת הראשונה פני שוב לכירורג בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד