לנתח או לא?

דיון מתוך פורום  בריאות השד

26/07/2012 | 15:28 | מאת: דנה

קוראים לי דנה, אני בת 16 וגילו אצלי גידול שפירי בשד באורך של משהו כמו 6 ס"מ ורציתי לשאול אם כדי בשלב זה להסירו הניתוח או שיש סיכוי כי יספג מעצמו(הלכתי לרופאה אלטרנטיבית שאמרה ששינוי תזונתי יכול לגרום לגידול להיעלם מעצמו ושאיו צורך הניתוח), מה הדרך הנכונה לטפל בגידול לדעתכם?

דנה שלום ההתיעצות הרפואית שאת מבקשת היא התיעצות אישית ומאד חשובה. התשובות צריכות להיות אחראיות ומדויקות בהתאם לממצאי הבדיקה שלך , הסתכלות בצילומי הUS לכן אני מציעה חוות דעת רפואית שניה ושיחה אשר תסביר לך השיקולים לכאן ולכן תוך קבלת החלטה אחראית. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד