גידול בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

12/07/2012 | 00:02 | מאת: רתם

שלום, קוראים לי רתם ואני בת 16. מצאתי גוש בשד הימני שלי לפני מספר ימים, והוא מרגיש כמו גולה בגודל גם, אני יכולה להוזיז אותו ולשחק איתו. אני יודעת שאני צעירה, אבל האם יש סיכוי שזה גידול?ואין לי כזה גוש בשד השני. משני הצדדים שלי הסבתות מתו מסרטן השד, ושאלתי את האחיות שלי והן אמרו לי שלהן אין כזה גוש בשד, כלומר זה לא נורמלי. אני מאוד מבוהלת ואני לא יודעת מה זה! בבקשה תעזרו לי, תגידו לי אם זה נורמלי, האם אני צריכה ללכת לרופא?

רתם שלום אכן גוש כזה צריך בדיקה כירורגית. לא סביר שזה גידול סרטני יחד עם זאת אני מציעה שתקבעי תור לבדיקה ואינך צריכה לפחד ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד