חוות דת נוסף

דיון מתוך פורום  בריאות השד

21/06/2012 | 09:27 | מאת: סבטלנה

שלום רב, אודה על קבלת תשובה על שאילה שלי בהקדם האפשרי, אני בת 42,בריאה, מחזור סדיר, 2 לידות,ללא סיפור משפחתי של סרטן שד, עשיתי בדיקה שיגרתית של ממוגרפיה,בבדיקה-מבנה פיברוגלנדוארי עם שינויים פיברוציסטיים של רקמת השד, בימין-הופעה של תהליך עגול 13 מ"מ(רביע חיצוני עליון שלא הודגם בבדיקה קודמת.בסאונדוגרפיה איןממציאים פוקליים,אין אדנופתיה. בבדיקה גופנית : הכל בסדר ולא נמוש גוש חשוד. הרופא כירורג ורופא אולטרוסאונד אמרו שרוצים לעשות בדיקה US עוד 3 חודשים, השאילה שלי: האם אני צריכה להמתין לUS או לבקש בדיקת ביופסיה (סוג אחר-דרך ממוגרפיה) כי אני מאוד לחוצה . תודה מראש.סבטלנה

סבטלנה שלום אני מבינה שאת מתוחה והיית רוצה תשובות מיידיות. ישנם מצבים גופניים שונים אשר הזמן מאפשר לנו לדעת מה טיבם. אני מציעה שתבקשי פגישה חוזרת עם הכירורג שלך ותבררי איתו מה הדבר בשד ומדוע מעקב בלבד מספיק. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד