כאבים בשדיים

דיון מתוך פורום  בריאות השד

30/05/2012 | 21:43 | מאת: נוגה

שלום ד"ר, אני בת 33, נשואה + 3. לפני שנתיים החלטתי פעם ראשונה לנסות התקן. הוא עשה לי בלאגן שלם - דימומים, כאבים בשדיים, מצבי רוח ועוד. הוצאתי את ההתקן בדיוק לפני שנה. מאז ההתקן - כשבועיים לפני המחזור השדיים מתחילים להתקשות. בערב כשאני מורידה את החזייה אני עם כאבים מאד חזקים (בעיקר בצד שמאל). הייתי כבר כמה פעמים בחיי אצל כירורג שד, תמיד בגלל כאבים בשד שמאל. הוא טוען שהכל בסדר אצלי, שזה עניין הורמנלי ושככה השד שלי בנוי (מין זנב בשד שמאל). העניין הוא שבשבועיים האלה לפני המחזור הכאבים בצד שמאל ממש חזקים ויש הרגשה של גושים. אבל תמיד בזמן התור לכירורג / גניקולוג אני מיד אחרי המחזור ואז השדיים רכיים ולא מרגישים כלום. אשמח לשמוע את דעתך בעניין והאם יש משהו שאפשר לעשות כדי להקל על הכאבים. תודה מראש, נוגה

נגה שלום כאבים בשדיים טרם מחזור הם תופעה טיבעית. נשים הסובלות מאד מהכאבים יכולות לנטול תרופה נגד כאב כמו אקמול או אופטלגין. לרב רמת הכאב לא כזאת שהנשים מרגישות צורך לקחת תרופות בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד