חלב בשדיים

דיון מתוך פורום  בריאות השד

14/05/2012 | 19:28 | מאת: שדיים

שלום אני אישה שעברתי לפני שבוע הפלה דרך לידה בשבוע17 אחרי הלידה עשו לי גרידה הסיבה להפלה אין דופק בעובר אחרי התהליך הזה התחלתי להרגיש ניפיחות בשדיים וגושי חלב עם כאבים בשדיים מה עלי לעשות רציתי לציין כי לפני ההריון הזה היה סיסטוטבשדיים מה צריך לעשות האם יש תרופות להפחית מהחלב שבשדיים

שלום אני מקווה שכבר הוקל הכאב ואולי פחתה או נעלמה ההפרשה חזיה הדוקה למספר ימים תספיק להפסיק את החלב במרבית הנשים. בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד