כאבים בשד שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות השד

14/01/2012 | 23:31 | מאת: מימי

מזה כשנה אני סובלת מכאבים בשד שמאל שבאים והולכים, הכאבים מתרכזים בבלוטה מסוימת מצד שמאל, ואני חשבתי תקופה ארוכה שהם נובעים מהברזל של החזייה שסופו נגע בדיוק בנקודה הכואבת, הכירורג שאליו פניתי גם סבר כך , וליתר בטחון שלח אותי לאולטראסאונד, הכל היה תקין. הכאבים לא עברו לגמרי, הם באים והולכים, ורק בשלושה חודשים האחרונים שמתי לב לכך שהם מגיעים כל יום 23-24 למחזור, שאז שני השדיים שלי במצב רגיש, אבל האזור הכואב רגיש ממש, וכואב ממש, האם זה דבר מקובל? או שאני צריכה לפנות ולמי? שכחתי לציין שאני בת 33, וחוץ מאחות אבי שהיה לה סרטן בשד, אין לנו הסטוריה משפחתית בעניו.

מימי בוקר טוב התאור שלך מתאים לכאבים מחזוריים , בד"כ זאת תופעה שגרתית שאינה דורשת טיפול ומעקב. לפי תאורך עברת בדיקות כמקובל ולכן נראה מספק להמשיך במעקב שגרתי אצל כירורג פעם בשנה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד