פריחה בשד

דיון מתוך פורום  בריאות השד

20/01/2011 | 22:25 | מאת: הדס

לפני כחצי שנה התחילה לי פריחה ממושכת בעור. זה התחיל בגירוד בשני השדיים וביניהם והמשיך לכיוון הצוואר.לאחר שהשתמשתי במשחת עור הגירוד נפסק לזמן מה, אך לפני כשבועיים הגירוד שוב חזר. שוב, חזה, צוואר ואפילו בכתפיים ובזרועות. האם עלי לערוך בדיקות מקיפות בגלל שהגירוד התחיל בשד או שהבעיה היא בעור בלבד? יש לציין שבילדותי הייתי אלרגית למזונות מסויימים, אך כבר קרוב ל-10 שנים אין לי כמעט שום אלרגיה רצינית (אני בת 26). תודה רבה!

הדס שלום לפי תאורך נראה שמדובר בתופעה אלרגית ללא קשר לשד. אני מציעה לגשת לרופא המשפחה בברכה ד"ר תמי קרני

מנהלי פורום בריאות השד