כאבים בציצי

דיון מתוך פורום  בריאות השד

היי, בימים האחרונים יש לי כאבים בציצים (כמו כאב בעת מחזור) אני לא במחזור וגם לא לפני מחזור. אני לוקחת גלולות באופן סדיר ואני לוקחת אותן גלולות כבר כמה שנים. הכאב הוא בשני השדיים והם מעט נפוחים. ממה נובע הכאב ?

יעל שלום אינני מהו גילך, אבל כאבים בשדיים הינה תלונה שכיחה ביותר בכל הגילאים ובעיקר לפני גיל הפסקת הוסת. הכאבים יכולים להיות קשורים למחזור או לא, בצד אחד או דו-צדדיים. במרבית המקרים אין זה מרמז על נוכחות גידולים ומעבר למטרד שבכך, אין בכך תופעה מדאיגה. בכל זאת ברצוני לייעץ לך להתיעץ עם כירורג שד וכדאי גם לבצע הדמיה כלשהי - לפחות אולטרסאונד של השדיים

08/09/2008 | 12:55 | מאת: יעל

ד"ר פפו שלום, אני בת 27 ומקבלת מחזור באופן סדיר - בגלל הגלולות הכאבים החלו כשבועיים לאחר המחזור שלי

מנהלי פורום בריאות השד