טיקים עם ריטלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

29/12/2008 | 12:22 | מאת: עומר

שלום בעברי הרחוק (אני בן 28) הובחנתי עם הפרעות קשב וריכוז וניתן לי ריטלין. הבעיה שהופיעו אצלי טיקים אשר הפחידו אותי וגרמו לי לשגת מהטיפול. אני מעוניין לדעת אם יש תרופות לטיפול בבעיה ללא תופעת הלוואי הזאת. תודה עומר

שלום עומר ריטלין כמו כל חומר ממריץ אחר יכול להגביר כמות של טיקים, יחד עם זאת החמרה בטיקים נובעת גם מחוסר איזון נפשי , הפרעה רגשית על רקע הפרעות קשב לא מטופלות או הפרעה אחרת חשוב להבין טוב יותר האם אתה סובל "רק" מטיקים או והפרעות קשב או קיימת הפרעה נוספת ניתן לנסות טיפול בכדורים STRATTERA במקום ריטלין -תרופה לטיפול בהפרעות קשב עם מנגנון פעולה שונה מריטלין , אך קודם מומלץ להבדק אשמח לעזור לך, בברכה , ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים