בעיית קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

29/12/2008 | 01:53 | מאת: שגיא

בעבר למדתי ועברתי אבחון ללקויות למידה , האבחון מצא שאני סובל מקשיים רגשיים בעלי משקל שמשפיעים על יכולותיי . בהרצאות ולעיתים בשיחות עם אנשים אני לא מבין כלום . אני לא מצליח להתמצא במרחב לא מוכר . וקשה לי ללמוד מרחב חדש . אני עובד בעבודה בה עלי לשבת במקום אך אני חסר מנוחה , וחייב להתרוצץ מצד לצד , הזמן נעמד לי במקום . אני נוטל קלופיקסול(זריקה וכדורים) נגד פסיכוזה , וסובל מתחושות עצבות ומועקה נפשית לעיתים מזומנות . אני קורא לאט , ומתקשה להתרכז ליותר מזמן קצר , מתקשה לזכור מנגינות ומילים של שירים . סובל מעייפות במשך היום ולא ישן בצורה מסודרת ולעיתים בכלל לא ישן . גם לאחר נמנום סובל מעייפות . מתקשה לזכור צעדי ריקוד והקורדינציה שלי לא טובה כל כך. סובל מאסתמה ואלרגיות לאבק וחומרים נוספים ,סינוסיטיס . כיצד עלי לטפל בעייפות ובקשיי הריכוז?

29/12/2008 | 21:07 | מאת: ד"ר חייגרכט

שלום שגיא אתה מתאר מצב מאוד מורכב, לפי סוג של טיפול שאתה מקבל , אתה נמצא במעקב וטיפול אצל רופא מומחה במידה ואתה רוצא לקבל חוות דעת והערכה נוספת אתה יכול להרשם לבדיקה במרפאת קשב וזיכרון למבוגרים ומתבגרים בה"ח אסף הרופא טל" 089779823 אשמח לעזור בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים