מינון לא נכון או כדור לא נכון?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

19/12/2008 | 19:30 | מאת: דוד

אז ככה, הלכתי לניורלוג עקב חשש לבעיות קשב וריכוז, הוא נתן לי כדור ריטלין רגיל 10mg אחד ואיתו הלכתי לאבחון ועשיתי CPT 2. אחרי הבדיקה (שהראתה חשש גדול ל ADHD) הניורולוג נתן לי מרשם לריטלין LA 20mg, הבעיה היא שמשום מה לפחות על פי הרגשה ראשונית הכדור הזה עושה בדיוק את הפעולה ההפוכה, אחרי שעה שאני לוקח את הכדור ונכנס לכיתה (סטודנט) אני מרגיש כאב מסביב לעיניים ואפילו עייפות דרסטית... אחרי כ 12 שעות זה נעלם... מה קורה פה? בן 21 שוקל בערך 65 ק"ג...

לום דוד מהתאור שלך לא ברור האם ריטלין 10 מ"ג היה יעיל בזמן בדיקה CPT במידה ומסקנה של נוירולוג מטפל היא שמדובר בתסמונת ADHD וRITALIN LA גורם לתופעות לוואי -ניתן לנסות טיפול בCONCERTA א STRATTERA כמובן לאחר התיעצות עם נוירולוג מטפל בברכה ד"ר חייגרכט

20/12/2008 | 18:12 | מאת: דוד

כן, עם ריטלין 10mg היה שיפור משמעותי בזמן בדיקת CPT, בלי ריטלין הבדיקה הראתה חשש של 90% ל ADHD עם הכדור היה רק 20% חשש ל ADHD.

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים