מרגיש חוסר מינון כדי למצות את הכדור

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

05/12/2008 | 14:26 | מאת: דבש27

אני לוקח קונצרטה 27 מ"ג כבר שבוע וחצי הכדור הזה ממש עוזר לי אני בן 27 ושוקל 87 ק"ג עובד במשרד כ-11 שעות ביום וקורא המון חומר יש לציין שהתפוקה שלי עלתה בהרבה איתה גם מידת העניין והריכוז אני פתאום עם יותר ביטחון לעשות דברים ולא ממש מתבלבל גם כתיבת מיילים לגורמים שונים תוך כדי העבודה נעשית הרבה יותר בקלות ובמהירות אני מסיים משימות מהר יותר אבל...... אני מרגיש כאילו אפשר עוד קצת כאילו חסר מינון בכדור עם כל הייתרונות והשיפורים שציינתי לעיל עדין יש לי רגעים שאני קצת מבולבל ולא מרוכז (אולם לא ניתן להשוות בכלל למצבי בלי הכדור) אני מרגיש כאילו אני צריך לקחת כדור עם מינון יותר גדול אני שוב אומר כי אני נוטל את הכדור כשבוע וחצי בלבד ויש לציין שהוא משפיע עליי בצורה טובה ללא תופעות לוואי (היו קצת ביומיים הראשונים ולא הופיעו שוב) איך אני יכול לדעת אם חסר מינון ?? כיצד אני יכול לדעת שאני באמת ממצה את יכולת הריכוז המקסימלית מהכדור ? (או במילים אחרות כמה מ"ג קונצרטה אני צריך בשביך למקסם את היעילות שלי?) התחושה היא כאילו עליתי מ 30% ל- 70% ביכולת,בתפוקה ובריכוז אני מעוניין להגיע ל- 100% שלי לצורך התשובה ההנחה היא שאני ישן טוב בלילה, אוכל טוב, ואין שום גורם אחר שעלול להשפיע מלבד הבעיה של ADHD שלי

שלום קונצרתה קיימת במינונים: 18מ"ג, 27מ"ג, 36מ"ג, 54 מ"ג ובקרוב 72 מ"ג כך שניתן לנסות מינון 36 מ"ג ולפי השפעתו לקבל החלטה לגבי המשך טיפול בתאום עם נוירולוג מטפל בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים