בן שנתיים

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

04/12/2008 | 09:20 | מאת: עינב

שלום, יש לי ילד בן שנתיים וחודשיים שלא מדבר כלל. הוא מתקשה להקשיב ולהתרכז. דבר שמפריע לו להשתלב בגן מכיוון שבעקבות כך הוא הופך אלים(מושך בשיערות ומרביץ וכשלא מקבל את מבוקשו נוגח ראשו ברצפה) אני מרגישה שיש לו עיכוב בהתפתחות כי יש דברים שהוא לא מסוגל לעשות כמו: לשבת לאכול, לאכול לבד, לצייר וכו' מה עוד שכנראה שזה גנטי מכיוון שלבעלי יש הפרעת קשב וריכוז והוא אינו דיבר כלל עד גיל שלוש וחודשיים. קבעתי תור לנוירולגית ילדים אך התור הכי מוקדם הוא בעוד חצי שנה. איזה סוג אבחון הוא צריך?? האם ניתן לעשות זאת גם אצלכם?? האם גם אצלכם התורים כ"כ ארוכים??? איך ניתן לעזור לילד??? אנא ענו לי במהרה כי הילד מתוסכל מאוד ואין לי כבר שום דרך לעזור לו..

שלום במרפאתינו מאבחנים ילדים מגיל 4 ממליץ לקבל חוות דעת של נוירולוג ילדים. במידהוישצורך לקבל חוות דעת בהקדם-ממליץ לקבל חוות דעת באופן פרטי ולבקש החזר מקופת חולים מביטוח משלים. ניתן לקבל החזקר במידה ומקבלים חוות דעת של מנהל מחלקה,זגן מנהל מחלקה, פרופסור. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים