נוירופסיכולוג

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

28/05/2010 | 09:42 | מאת: עדי

שלום, ידיד שלי הופנה עכשיו (כן, רק עכשיו) לאבחון אצל נוירופסיכולוג לקראת תקופת המבחנים באוניברסיטה. שאלתי היא כזאת - מהוא נויאופסיכולוג ואיפה אפשר למצוא אחד כזה באזור תל אביב? תודה

שלום נוירופסיכולוג, הינו פסיכולוג/פסיכולוגית שסיימו לימודים בפסיכולוגיה שיקומית/ נוירופסיכולוגיה באונברסיטה/מכללה וסיימו התמחות בנוירופסיכולוגיה/ פסיכולוגיה שיקומית עובדים במרפאות בבתי חולים, מכונים פרטיים ובאופן פרטי, כולל איזור תל אביב בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים