2 שאלות.

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

13/11/2008 | 18:59 | מאת: חן

שלום ד"ר יש לי 2 שאלות לא קשורות. 1. לראשונה לקחתי ראטלין 20 מ"ג (במקביל לציפרלקס) ופיתאום היתי שמח יותר (כאילו לקחתי סמים) האם יש קשר או שסתם היה לי מצב רוח פיתאום? 2. הרבה מאוד ממליצים לי על טיפול נירופידבק.. מבטיחים לי הצלחה מסחררת מה דעתך על הטיפול? למה קופת החולים לא מכירה בו? וכמה טיפולים נדרשים?

קישורים ממומנים שלום חן לעיתים ריטלין גורם לשינויים במצב רוח כולל הרגשה שאתה מתאר, לא ברור לי האם אתה סובל גם מהפרעות במצב רוח אין לי מי'דע על מצב רפואי שלך, כולל מצב מצב קוגניטיבי/קשב, זיכרון, מצב רגשי/ ולכן לא ניתן להמליץ על טיפול בברכה, ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים