ריטלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

06/11/2008 | 08:47 | מאת: כרמית

שלום רב! בני בן ה 10 לוקח ריטלין מלפני שנה וחצי הוא סובל בקשב וריכוז והיפראקטביות. עכשיו רציתי לשאול שאלה לגבי בעלי שלפי דעתי הוא גם סובל מקשב וריכוז. רציתי לדעת איפה אפשר לעשות את האבחון והאם זה אותו אבחון שעושים לילדים< אשמח לקבל תשובה. תודה מראש כרמית

שלום מדובר באבחון הפרעות קשב אצל מבוגרים בהאבחון יש חלקים שדומים לאבחון לילדים ויש חלקים שונים מאבחון לילדים, לכן כדי לבצע האבחון במרפאות שמתמחות באבחון קשב למבוגרים ניתן לבצע האבחון במרפאת קשב וזיכרון למבוגרים בבית חולים אסף הרופא טל" 089779823 בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים