הפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

05/11/2008 | 22:23 | מאת: איריס

ד"ר שלום רב! אני בת 22 וזה זמן רב עוד מהתיכון שקשה לי מאוד להתרכז וללמוד... כשאני מנהלת שיחות עם אנשים אני גולשת למקומות אחרים - לא מצליחה להתרכז מעבר לכך... אני לומדת לפסיכומטרי ומאוד קשה לי להתרכז ולזכור דברים... בעיקר בתחום של המילים... אני ממש מתקשה לשבת ולזכור...ובטח ובטח ללמוד את המילים...והמתמטיקה... אני יודעת שאני סובלת מהפרעות קשב וריכוז וזה מלחיץ אותי לגבי ההמשך של הלימודים באוניברסיטה-הם מאוד אינטנסיביים . ואני מאוד רוצה ללכת ולעשות איבחון מהמעט שביררתי הבנתי שזה מאוד יקר.... אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי עם התהליך...לדעת איך זה עובד... לדעת אם יש צורך בנטילת ריטאלין ואם כן איך ניתן לקבל את זה... אני חייבת לעבור את כל תהליך האבחון בשביל זה??? והאם מכבי משתתפת בתשלום האבחון? אני מתנצלת על השאלות הרבות... תודה רבה איריס

שלום איריס אפשר להתחיל מאבחון קשב "מקוצר" -בגירסת משרד הבריאות קופת חולים מכבי משתתפת בהאבחון באופן חלקי אופציה נוספת לבצע אבחון מקיך לקשב ולבקש החזר מקופת חולים דרך ביטוח משלים פרטים לגבי האבחונים ועלויות את יכולה לקבל במרפאת קשב וזיכרון למבוגרים בית חולים אסף הרופא טל: 089779823 בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים