השפעת רטלין על בדיקת eeg

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

03/11/2008 | 10:15 | מאת: דורי

לאחרונה בתי בת ה-20 עברה בדיקת eeg לאחר שנטלה רטלין האם הרטלין עשוי להשפיע על הבדיקה ובאיזה אופן?

שלום דורי אין השפעה משמעותית של ריטלין על EEG , בלי להכנס לפרטים טכניים ספציפיים אפשר לסכם שריטלין יכול להגביר פעילות גלי בטא באיזורים קידמיים של המוח, ופעילות גלי אלפה באיזור עורפי, להקטין פעילות טטא. עדיך לעשות גם בדיקה בלי השפעה של ריטלין, לחלק מאנשים שסובלים מהפרעות קשב מסוג ADHD ,קיימת פעילות איטית ונטילת ריטלין יכולה להסתיר את הפעילות בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים