שאלה על קשב ושיחות עם בת זוגתי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

22/01/2010 | 19:30 | מאת: אייל

לדר מיכאל שלום לבת זוגתי קשה לנהל שיחות ממושכות על הקשר אפילו קצרות אם במציאות היא לא מסוגלת לשבת רוצה תמיד לדחות את פתרון הבעיה ואני אחד שאוהב לטל בבעיה כשהיא קטנה מה שמובלי כמובן לוויכוחים ומריבות. בזמן הוויכוח היא מאבדת שליטה מתחילה לבכות והלתפרע אפילו נגרר לאימות מצידה האם זה סימפטום של בעיית קשב וריכוז? כמו כן בעיה שמאוד מציקה לנו היא בעייית הטלפונים לאחר מספר דק של שיחה היא טוענת שכואב לה הראש שיש לה כאבי אוזניים זה קורה גם אם זו שיחה כייפית ושלווה ובמיוחד בשיחות עמוקות ורציניות היא מתחמקת מלדבר וטוענת שקשה לה וממש מאבדת שליטה כשאני רוצה להמשיך את השיחה. ממה נובע הכאב הראש האם זה פסיכולוגי ?פסיכוסומטי? האם היא סובלת מבעיות קשב וריכוז? אודה לך אם תפרט ותסביר למה זה קורה לה ולמה היא מאבדת שליטה בצורה חמורה ככ מדבריפ פעוטים גם במציאות יש לציין היא יכולה להכנס לבכי של היסטטריה וכמעט התעלפות אם אני דורש לדבר על בעיות שקשורות אליה ושאני רוצה לשפר. אודה לך אם תוכל לאבן עד כמה שניתן תבעיות של למה היא לא מסוגלת לנהל שיחה אם במציאות ואם זה בטלפון שמשמ סובלת מזה תודה מראש על העזרה..

שלום לא ניתן לאבחן ולהמליץ על מיקרים מסוג זה בלי בדיקה ממליץ לפנות לנוירולוג ופסיכיאטר ולהבדק בברכה, ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים