רטלין במקום קונצרטה

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

29/10/2008 | 20:20 | מאת: אלברט

אני בן 35 ושמן. בגלל שיקולים כספים (אחוז ההשתפות בקופה) עברתי בימים האחרונים לקחת רטלין (10 מ"ג כל 4 שעות) במקום קונצרטה. הבעיה היא שחצי שעה בערך אחרי שאני לוקח את הכדור מתחיל לי כאב ראש שנמשך קרוב לשעתיים. תופעה מוכרת? יש עצה? כיוון? בתודה מראש על זמנך.

שלום אלברט כן ,יתכן מאוד ומדובר בתופעות לוואי של ריטלין , למרות של CONCERTA גם סוג של ריטלין/METHYLPHENIDATE-רק בנוי מבחינה תכנולוגית כך, שמשפיע לטווח זמן ארוך. ניתן לנסות -RITALIN SR 20MG במידה ומדובר בשיקולים כספיים. התרופה זולה יותר בהשוואה לRITALIN LA וCONCERTA מקוונה שהסוג של ריטלין לא יגרום לתופעות לוואי-השפעה תמיד אינדיבידואלית בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים