בדיקה נוירופסיכולוגית קוגנטיבית.

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

23/12/2009 | 08:01 | מאת: יוסי

אני מעוניין לעשות בדיקה כזו באופן פרטי. אני גר במחוז חיפה. איזה מכון פרטי יש כאן באיזור חיפה? כמה זה צריך לעלות בערך? האי מייל שלי הוא [email protected] תודה רבה.

לום יוסי ניתן לבצע הבדיקה במרפאתינו בבית חולים אסף הרופא טל" 089779823 ברכות ד"ר חייגרכט

29/12/2009 | 00:46 | מאת: יוסי

ונוירוקוגנטיביות. האם יש הבדל בין השניים? אני רוצה שהבדיקות יהיו נייטרליות כאילו אתם ממונים ע"י בית משפט. העיניין הוא כזה כי נגרם לי חבלת ראש, כאשר הייתי סטודנט ואז הייתי סטודגט עם ציונים גבוהים במקצועות הכי קשים. כן אז היה לי זכרון חזותי רב ויכולתי לשחק שחמט מבלי לראות את הלוח. לאחר הפגיעה מחבלת הראש, הציונים שלי ירדו, נהפכתי לאדם עצבני, נהפכתי לאדם אחר וגם לא סיימתי את הלימודים שלי בזמן. יש עוד עבודות בשטח לגבי כל מיני שטויות שעשיתי, לא עבדתי באופן מסודר. אז אחרי החבלה בראש ואיבוד ההכרה, לא קיבלתי כל שיקום בבית לוינשטיין, וכן גם היכולת שלי לשחק שחמט מבלי לראות את הלוח אבד. אני שואל אם בבית החולים אסף הרופא עובדים גם עם נכי משרד הבטחון כדי שאוכל להתייעץ עם עורך דין אם כדאי לי לבוא אליכם. בעיקרון אני מחפש מכון פרטי באיזור חיפה. מי שמכיר שישלח לי אי מייל ל: [email protected]

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים