האם אני סובלת מהפרעת קשב וריכוז?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

25/10/2008 | 16:07 | מאת: lilush

ד"ר שלום רב, אני לא יודעת אם מה שאני סובלת ממנו כבר מהתיכון הוא הפרעת קשב וריכוז. אני לא מצליחה להתרכז יותר מרבע שעה בשיעורי הבית, כל רעש קטן מקפיץ אותי / מסיח את דעתי. ואני לא מצליחה לשוב ולהתרכז כקודם. בהרצאות (אני סטודנטית בת 22) אני לא מצליחה להעתיק משפט אחד רציף מהלוח מבלי לבדוק את עצמי יותר משלוש פעמים. אני לא מצליחה לעקוב אחרי המרצים כשהם לא רושמים דבר על הלוח ורק מסבירים מילולית. הזיכרון שלי הוא לא טוב. בגלל זה אני לא מצליחה להתחבר לקורסים שיש לזכור בהם שמות של חלבונים/חיידקים/שומנים או מנגננונים בכלל . אני מתעצבנת מדברים קטנים שאנשים אומרים או כשלא מבינים אותי, אני נעלבת מהר (לוקחת הכל ללב), חמת מזג, לא מסתדרת בקלות עם אנשים. אני לא מצליחה להתרכז בשיחה, זה מתבטא בזאת שאני מתנתקת ומתחילה ל"עופף"- וזה קורה לי לעיתים קרובות. מה אפשר לעשות? האם ריטלין הוא הפתרון? אשמח מאוד אם תוכל לכוון אותי.

שלום קרוב לוודאי בנוסף להפרעות קשב, על פי תאור שקיבלת, קיימות הפרעות נוספות ממיקרים מסוג זה ריטלין עוזר רק באופן חלקי ממליץ לפנות למרפאת קשב וזיכרון למבוגרים ולעבור אבחון מתאים ניתן לבצע האבחון במרפאת קשב וזיכרון למבוגרים בה"ח אסף הרופא פרטים בטל" 089779823 אשמח לעזור לך בברכה, ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים