שיפור זיכרון וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

31/10/2009 | 18:16 | מאת: לילי

שלום, אני בת 30, בריאה בד"כ ולא לוקחת תרופות כלשהן קבועות. לאחרונה אני מרגישה שאני זקוקה לתרופות לשיפור זיכרון וריכוז, חשוב לציין שאבי היום בן 74 חולה בדמנציה. האם זה קשור? איזה תכשיר ממרכיבים טבעיים מומלץ לקחת לשיפור זיכרון וריכוז? שמעתי על : קיו איי וסולגר. האם לטווח ארוך זה ממכר או יסכן אותי אם אפסיק ליטול אותם בעתיד? האם כדאי בכלל לקחת? לאיזה טווח? אודה על תשובתך המהירה לילי

שלום לילי ממליץ לך לפני החלטה לגבי טיפול להבדק ע"י נוירולוג מומחה בהפרעות זיכרון ותפקודים קוגניטיביים כדי להחליט האם קיימת הפרעה אוביקטיבית בזיכרון ברכות ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים