עזרה קלה אבחון לגביי

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

22/10/2009 | 21:05 | מאת: אבי

היי לכם אני רוצה לספר לכם את סיפור חיי כי כנראה יש הפרעה אישיותית. אחי לקח אותי לפסיכאטר . אז ככה הייתי ילד דחוי הילדים הציקו לי לא היו לי חברים של ממש מה שנקרא. לא הייתי חברותי אהוב הילדים וכו . בתיכון הציקו לי גם ולא הלך לי עם הבנות. אני בן 33 רווק גר עם ההורים אן לי אוטו או רכוש . עזרתי המון בבית ולא קיבלתי בעצם חום ואהבה כמו שמצופה . אבי ז"ל לא הסתדרנו ממש תמיד ויכוחים כעסים. נדחתי המון על ידי בחורות לא קיבלתי את הלא המשכתי לרדוף וכו עד שהתפכחתי בעזרת מאמן אישי וגם בגלל שיש את חוק הטרדה ולא רוצה להסתבך. היום אני מבין מי שרוצה רוצה לא רוצה נקסט. המצב בבית בין האחים אן תקשורת טובה כל אחד בעולם שלו מה שנקרא גם לי כואב על כך. אן לי ממש חברים כרגע בעיקר חברים וירטואלים . אני מבין שאני לא בנורמה החבריתית ושלא הצלחתי עדיין ללא זוגיות ללא בסיס כלכלי וכו. רק עכשיו אוסף את השברים. כשאמרו לי תשפר הופעה הלכתי שפרתי וכו עשיתי השתדלות בנושא הזוגי תמיד אומרים בחור טוב מתוק ואן המשך. יוצא שאני האח הגדול הבכור ולא דומיננטי לא מחזיק את המשפחה מעדיף שיעזבו אותי בשקט ושיתנו לי את הפינה שלי. עזבתי מקום עבודה אחרון רציתי להכנס לארגון קופ חולים נסתי 60 קמ כל יום בכדי להשקיע וכו והפסדתי כסף ואפילו לא טרחו לומר לי שאן תקנים קמתי ועזבתי . ואמרתי אם רוצים אני אבוא למלאות טפסים להיכנס פנימה . מתלבט מה ללמוד הנחיית קבוצות וזוגות לבין עבודה עם ילדים לא יודע עדיין מה בדיוק מתאים לי לפרופיל האישיות שלי . איזו בת זוג מתאימה לי בדיוק ? אני יודע ועושה רק מה שטוב לי ומזמן לי אנשים חיובים וכו לחיי . דוגמא קראתי המון ספרים הייתי תופר נושא נושא כמו זוגיות אז הייתי קורא תקופה את הספרות בנושא זה .גם ספרי שואה היסטוריה ביוגרפיות מיסאיקה ניו אייג התפתחות אישית. אני מאוד אוהב מוזיקה שומע שנות ה80 שירי אהבה שירים שקטים והאוס אני דתי לאומי כיפה סרוגה אב אני אדם פתוח וחם מתלבש יפה מותגים . דוגמא אתמול תפרתי הכוונה התחשק לי ללמוד לקרוא את התחנת הרדיו קול השלום ישבתי למדתי דרך האינטרנט שדרים פורומים תוכניות וכו למרות שלא הייתי ממעריצי אייבי נתן אבל אוהב את המוזיקה פתאום את השדרנים באנגלית. עכשיו תורכם לשאול על עצמי ואשמח לכל עזרה בנושא

27/10/2009 | 12:41 | מאת: ל

אולי אתה צריך יותר ביטחון עצמי. מה פתאום אח שלך לקח אותך לפסיכיאטר? זה ברור שבבית שלך אין תקשורת טובה ושזה השפיע עליך. יש לך פוטנציאל להרבה ככה נראה לי .

27/10/2009 | 12:48 | מאת: אבי

מודה לך מקרב לב אטפל בכל זה .

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים