ריטלין ובלוטת אדרנל

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

22/10/2008 | 14:58 | מאת: גיל

שלום, בעלון המצורף לריטלין רשום "שאין להשתמש בתרופה זו... כאשר יש גידול של בלוטת האדרנל" אני בן 50, נוטל כ - 40 מג ליום ריטלין (10מג כפול 4 ) בצילומי סי.טי "נראית קשרית היפודנס 1.9 סמ באדרנל שמאל" מבקש לציין שהקשרית קיימת ללא שינוי עוד מ 2006. מהם הסיכונים ותופעות הלוואי העלולים להתרחש בבלוטת האדרנל, או בכל אבר אחר- כתוצאה מהמשך הטיפול בריטלין? תודה להתייחסותך. גיל.

שלום לא ברור לפי התאור/איזור היפודנסי-צפיפות נמוכה/ מה טבעו של הממצא ולכן בשלב זה לא ניתן להסיק מסקנות. ממליץ לפנות ולהתיעץ עם רופא אנדוקרינולוג לגבי תוצאות של בדיקת CT בברכה ד"ר חייגרכט

24/10/2008 | 14:31 | מאת: גיל

תודה לך, כן, נקבע תור לאנדוקרינולוג. ג.

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים