שאלה פרוצדרולית קריטית לגבי משלוח ריטלין בדואר

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

15/10/2008 | 21:16 | מאת: סטודנטית שנמצאת באירופה

שלום רב לכולם, מכיוון שמרשם לריטלין ניתן רק לחודש, ומאחר ואני נמצאת באירופה לצורך לימודים- תקופה קצרה, רציתי לדעת האם מישהו יודע על אפשרות משלוח של ריטלין מהארץ (הנוירולוגית שאני במעקב אצלה אמרה שתהיה מוכנה לתת מרשם לאמא שלי). מה עושים? חסכתי בכדורים עכשיו שבועיים והרגשתי על הפנים..... אשמח לכל מידע אפשרי..... אני חייבת את זה... תודה..

26/10/2008 | 22:17 | מאת: שלומקה

תרימי טלפון לרופא משפחה שייתן את המרשם לאמא שלך שתשלח לך כל חודש

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים