O.C.D והפרעת קשב אצל מבוגרים

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

07/10/2008 | 14:28 | מאת: ronen83

אובחנתי כסובל מ-O.C.D לפני 25 שנה. מאז שהבעיה התחילה אני סובל מקשיים חמורים בריכוז, דבר זה מתבטא בנסיגה מהירה(תוך דקות) ביכולת הריכוז והחשיבה בעיקר בקריאת חומר כתוב. העלתי בעבר כמה פעמים בפני פסיכיאטרים מטפלים את האפשרות שאני סובל בנוסף גם מהפרעת קשב, הם טענו שאמנם קיים דמיון בין הבעיות בסימפטומים אך המקור לבעיה שונה וככל שהמחשבות הטורדניות-כפייתיות יפחתו, יכולת הריכוז שלי תשתפר בהתאם. לצערי דבר זה התברר כנכון באופן חלקי מאוד, כיום, למרות שיפור רב שהופיע ב-O.C.D (בעזרה תרופתית כמובן), אני ממשיך לסבול מקשיי ריכוז קשים שמקשים עליי מאוד בחיי היום-יום, לדוגמא בקריאת עיתונים וכמובן בלימודים (אינני מסוגל ללמוד). כשאני מבקש להיבדק - רופא המשפחה שולח אותי לנוירולוג, זה שולח אותי לפסיכיאטר וחוזר חלילה(אני חבר בקופ"ח כללית). כאשר אני מבקש מהפסיכיאטר לנסות טיפול ברטלין, הוא טוען שהוא לא מטפל באופן עקרוני במבוגרים ברטלין. אני מיואש לגמרי, אינני יודע מה לעשות ולאן לפנות? אבקש את עזרתכם.

שלום אשמח לעזור לך, אתה יכול להרשם לבדיקת רופא במרפאת קשב וזיכרון למבוגרים טל" 089779823 בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים