רטלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

05/10/2008 | 00:48 | מאת: שירין

אני בת 48 נוטלת רטלין ל א 60 מג אבל אחרי 5 שעות ההשפעה פגה ניסיתי קונצרטה אך זה לא עזר. מה לעשות?

שלום שירין ניתן להוסיף לRITALIN L.A 60MG. אחרי חמש שעות של השפעה , כדור ריטלין "רגיל" ב10 מ"ג,אך ליפני חן צריך לפנות לנוירולוג מטפל ובמידה ונוירולוג מסכים עם המהלך נוירולוג חייב למלא טופס 29 ג" ולקבל אישור של משרד הבריאות לשימוש במינון חריג בלי האישור ניתן להשתמש במינון יומי מקסימלי עד 60 מ"ג -מינון שאת מקבלת במידה ומקבלים אישור למינון חריג לדוגמה 70 מ"ג -ניתן להתחיל להשתמש בשילוב של 60MG RITALIN LA-ותוספת RITALIN 10MG במידה ויש צורך את יכולה להתקשר למרפאת קשב וזיכרון למבוגרים -089779823 ולקבל הסבר .בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים