כל הזמן בודקת.

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

03/10/2008 | 19:11 | מאת: גלית

שלום יש לי בעיה שאני בודקת 20פעם אם סגרתח דברים בבית ואותו דבר עם האוטו. לפעמים יש לי בלק אוט שאני לא זוכרת דברים פשוטיםשאני עושה אותם אוטומטית. אני רוצה לציין שאני חד הורית ויש לי הרבה דברים על הראש. אני רוצה לדעת האם אלה גם סימנים של קשב וריכוז??? תודה מראש.

שלום גלית מה שאת מתארת ,יכול להתאים להפרעות קשב, אך הפרעת קשב יכולה להיות "ראשונית" כאשר פגיעה היא תפקוד קשב עצמו ויכולה להיות "משנית", מפנ שקשב מאוד מושפע מחרדה, תנודות במצב רוח ודברים נוספים כדי להבין האם מדובר בהפרעת קשב ראשונית או משנית מומלץ לפנות לנוירולוג מומחה בתחום הפרעות קשב, הפרעות קוגניטיביות בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים