תרופות זולת ריטלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

23/08/2009 | 16:19 | מאת: איילת

שלום רב שמעתי לאחרונה כי ישנן תרופות נוספות אפקטיביות זולת ריטלין, ללא תופעות לוואי, ושאינן משוווקות במסגרת סל התרופות. האם ניתן לקבל מידע אודותן, וכיצד ניתן לרכשן. בברכה ותודה

שלום איילת אין תרופות בלי תופעות לווי, אך רגישות לתרופה היא אינדיבידואלית ישנן תרופותנוספות אפקטיביות שאינן רשומות בסל התרופות בארץ. ניתן לקבל התרופות, במידה וקיימת המלצה של רופא מומחה ,שחייב למלא תופס 29 ג" ולקבל אישור ממשרד הבריאות.לאחר קבלת אישור ניתן להזמין תרופה הנדרשת דרך בתי מרקחת ברכות ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים