לא מגיב טוב לרטלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

22/09/2008 | 15:27 | מאת: מימי

בני בן 17 אובחן לראשונה בגיל 6 עם בעיות קשב וריכוז. ניסינו במשך השנים לטפל ברטלין התגובות היו קשות אפטיות עיפות חוסר תאבון הילד היה אומלל. נסינו קונצרטה ושוב תגובות קשות .ערכנו בדיקות חוזרות וכו'....היום הילד בן 17 הוא עצמו מבקש משהוא שיוכל לעזור לו . אני קראתי על תרופה טבעית קור-ולול. מה דעתכם. אבקש לקבל תשובה למיל שלי תודה רבה שנה טובה ורגועה

23/09/2008 | 13:58 | מאת: מרק

מה לגבי תופעות לוואי של קור-ולול? מרק

24/09/2008 | 01:21 | מאת: מימי

את קור-ולול לא ניסינו עדין זאת בדיוק שאלתי האם כדאי לנסות האם יש לכם נסיון עם קור-ולולו תודה וישר כח על עבודת הקדש שאתם עושים שנה טובה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים