בעיות בזוגיות בעקבות בעיות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

23/10/2016 | 13:27 | מאת: ליאת

שלום, מאז שהתחלתי לצאת עם מי שהיום בן זוגי קיימת בעיה שרק לאחרונה אני מבינה שככל הנראה קשורה לבעיות הקשב והריכוז שלו. בכל פעם אנחנו מקיימים יחסים הוא מפסיק באמצע משום שהוא מאבד ריכוז וזה גורם לו לאיבוד הזקפה . בהתחלה חשבתי שזה משהו בי אבל לאחר שיחה איתו הבנתי שזה משום שדברים קטנים מסיחים את דעתו. מה אפשר לעשות בעיניין שלא כולל טיפול תרופתי או ייעוץ מקצועי (משום שהוא אינו מעוניין בכך)? תודה מראש

שלום לא ניתן להמליץ בלי בדיקה בנוכחות. ממליץ להבדק ע"י פסיכולוג. בברכה

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים