שינוי בזכרון

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

29/09/2016 | 21:16 | מאת: יונתן

זה נורמלי אם ההבנה שלי / זכרון היו פחות טובים לפני משהו כמו 15 שנה במיוחד בקליטה של דברים חדשים ולזכור טקסטים וסרטים ועכשיו בגיל 40+ אני זוכר דברים מהילדות - אירועים שקרו בבי"ס ותוכניות טלביזיה שאז בתקופה ההיא זה לא קרה וגם הזכרון יותר טוב ? אז מה גרם לזה שפתאום הכל השתנה ואיך שומרים על המצב הזה שימשיך ככה ?

שלום קיימות סיבות רבות הגורמות להפרעה בזיכרון. ממליץ לפנות להערכה הראשונית לנוירולוג בקופת חולים בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים