הפסקה מידית של ריטלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

21/08/2016 | 04:28 | מאת: משה

בן 26 , נטלתי ריטלין כ 40 מ"ג ליום (הריטלין המיושן ביותר) ,התרופה נלקחה במשך שנתיים במהלך לימודים גבוהים , לאחר אבחון עוד מילדות על הפרעת קשב וריכוז לא היפראקטיבית לפני חודש יצאתי לחופשת סמסטר והפסקתי ביום אחד את נטילת התרופה האם לתרופה מסוג ריטלין יש תופעות לוואי בהפסקה מיידית ? האם ייתכן תופעות לוואי התואמות גמילה ?

שלום כן, אחרי הפסקה בטיפול לאחר שימוש ממושך בתרופה יכולה להיות תופעה התואמת לגמילה. ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים