האם אפשר לשתות אלכוהול למרות נטילת הקונצרטה?

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

06/08/2016 | 09:51 | מאת: נועם

שלום, אני לוקחת קונצרטה 36 מג בשעות הבוקר (בין 6:00-8:00) לפי ההבנה שלי השפעת הקונצרטה היא למשך 12 שעות. האם אפשר לשתות אלכוהול בשעות הערב לאחר 12 שעות מזמן נטילת הכדור? ואם במהלך היום שתיה של משקאות בעלי ריכוז אלכוהול נמוך (בירה) אפשרי?

שלום אסור לשתות אלקוהול בזמן השפעה של חומרים ממריצים כולל קונצרטה. פורמלית קונצרטה אמורה להשפיע 12 שעות, אך בפועל יכולה להיות השפעה לטווח ארוך יותר, לכן ממליץ לא לשתות אלקוהול 24 שעותות לאחר נטילת כדור קונצרטה.

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים