חרדות תחושה של ניתוק וחרדות

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

30/05/2016 | 19:22 | מאת: דניאל

מאז שהתחלתי לקחת ריטלין החרדות שתמיד היו לי החמירו מאד אני יומיים כבר בלי ריטלין ועדיין יש לי חרדות ותחושה של כמו שאני חי בחלום כזה ניתוק מהנפש לגוף שזה רק מחמיר לי את החרדה מתי הרילטין יצא מהדם לגמרי ואז החרדות ירדו למצב הקודם ???

שלום ריטלין ותרופות דומות יכולות להחמיר חרדה לדעתיהריטלין כבר לא נמצא בגוף ומדובר במצב רגשי לא מאוזן שהיחמיר תחת השפעה של ריטלין ממליץ לפנות לרופא מטפל בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים