מיפוי מוח

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

03/01/2016 | 11:50 | מאת: אבי

שלום ד"ר, בתי בת 3 וחצי מאובחנת באוטיזם. בבדיקת מיפוי מוח נתגלו: ליקוי פרפוזיה במקומות הבאים: 1. אורביטו פרונטלי משמאל לימין 2. דורסו לטרלי- פרונטלי מימין 3. בספקט מדיאלי של שתי האונות הטמפורליות, יותר בולט מימין 4. אספקט מדדיאלי של צרבלום הימני שאר הסריקה ללא מצא חריג. מה דעתך ? האם ישנו טיפול לליקווים המוזכרים ? תודה

שלום הפורום לא עוסק בפענוח של בדיקות דימות של המוח. ממליץ לפנות לפורום מתאים. בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים