שאלה לגבי שינוי מינון ריטלין

דיון מתוך פורום  קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים

20/10/2015 | 12:05 | מאת: מעין

שלום ד"ר חייגרכט, לאחרונה אובחנתי עם ADD, התחלתי טיפול בריטלין 30mg LA והוא עזר אבל החלטתי עם הרופאה שלי שיש מקום להעלות ל40mg. המינון החדש משפיע יותר טוב מכל הבחינות, אך אני מרגישה קצת חרדה ואי שקט. האם אלה רק תופעות לוואי שנגרמות בעקבות שינוי המינון והן יחלפו? או שעדיף לחזור למינון הנמוך? תודה רבה

שלום לא ניתן לשלול השפעה שלילית על מצב הרגשיכתוצא ממינון גבוהיותר של RITALIN LA. ממליץ בתאום עם נוירולוג מטפל לבצע הערכה של מצב רגשי. במידה ומינון 30 מ"ג היה יעיל ולא גרם לתופעות לוואי ממליץ לחזור למינון RITALIN LA 30 MG בברכה ד"ר חייגרכט

מנהל פורום קשב וזיכרון בקרב מבוגרים ומתבגרים